Nevzat Akpolat Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #1 Arkadaşlar merhaba; Biraz araştırdım ama AMD sisteme Yosemite'yi başarılı bir şekilde kurabilen birisine denk gelmedim. Başarılı bir kurulum yapabilen var mı? Varsa nasıl yaptığını yazabilir mi? @MF @Recep Baltaş
Arkadaşlar merhaba; Biraz araştırdım ama AMD sisteme Yosemite'yi başarılı bir şekilde kurabilen birisine denk gelmedim. Başarılı bir kurulum yapabilen var mı? Varsa nasıl yaptığını yazabilir mi? @MF @Recep Baltaş
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Mart 2015 #2 Hackintosh Zone imaj ile AMD sistemlere Yosemite kurulumu yapılabiliyor.
Nevzat Akpolat Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #3 İnternetten 10.10.1 .dmg buldum ama onunla beceremedim kurmayı. İmajın linkini gönderebilir misiniz? Birde kullanmam gereken kodlar vs. @MF
İnternetten 10.10.1 .dmg buldum ama onunla beceremedim kurmayı. İmajın linkini gönderebilir misiniz? Birde kullanmam gereken kodlar vs. @MF