AMD Z270 derken? Z270 çipseti Intel'in 6. ve 7. nesil 1151 soketli işlemcileriyle uyumludur. B360 ise Intel'in 8. ve 9. nesil (9 için BIOS güncellemesi şart) işlemcileriyle uyumlu.
AMD Z270 derken? Z270 çipseti Intel'in 6. ve 7. nesil 1151 soketli işlemcileriyle uyumludur. B360 ise Intel'in 8. ve 9. nesil (9 için BIOS güncellemesi şart) işlemcileriyle uyumlu.
Teşeküürler hocam ben biraz daha araştırma yapayım çünkü donanım hakkında pek bir bilgim yok yeni yeni öğreniyorum en son sistemin parçalarını bir konu altında paylaşırım düşüncelerinizi alırım
Teşeküürler hocam ben biraz daha araştırma yapayım çünkü donanım hakkında pek bir bilgim yok yeni yeni öğreniyorum en son sistemin parçalarını bir konu altında paylaşırım düşüncelerinizi alırım
Şuan elimde parça yok liste oluşturuyorum bilgi ediniyırum yani ana kart ile ekran kartı arasında bi uymkuluk olması gerekiyonu yoksa herhangi bir ekran kartı okurmu ana kart ile işlemci arasındaki bağlantılar .
Özellikle benim merak ettiğim konu ana karttaki RAM muhabbeti mesela bir ana kart 2666 ghz destekliyor yazıyo ama ben o ana karta 2133 ghz takarsam verim alımıyım acaba diye düşünüyorum . olduğu tam bir sistem olsun istiyorum sonradan keşke şöyle yapsaydım falan olsun istemiyorum )
Oyun performansı bakımından araştırınca i5 8400 çıkıyor karşıma o yüzden onun üzerinden bi ana kart bakıyordum zaten.
Bütçe çok sıkıntılı değil parça parça alıcam yada taksitle bir eşkilde hallederim 5 - 6 bin arası güzel bi sistem düşünüyorum.