Çözüldü AMD Zaman Aşımı Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lazmüteahhit

Femtopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım aynen bu hatayı alıyor ve düzeltmek için birçok video ve forum inceledim. Ancak hiçbiri, PC kapalıyken çözüm sunmuyor. Bizim PC açıldıktan sonra biraz bekliyor ve sonra kendini kapatıyor; bu nedenle çözümlerin hiçbiri uygulanamıyor. Üstelik bu süre zarfında PC donmaya başlıyor.

Dosya Ekleri

• amd hata.jpeg
    amd hata.jpeg
    206 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem kapanmadan DDU indirin, daha sonrasında sistemi Güvenli Mod'da yeniden başlatıp var olan sürücüyü kaldırın ve güncel sürücüyü yükleyin.
Sistem kapanmadan DDU indirin, daha sonrasında sistemi Güvenli Mod'da yeniden başlatıp var olan sürücüyü kaldırın ve güncel sürücüyü yükleyin.

Reis, bunu deneyeceğiz ama öncelikle şunu sormak istiyorum: Bu sorun donanımsal mı, yoksa yazılımsal mı? Bir de sistem kendini kapatmasın diye zaman kazanmak için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Reis, bunu deneyeceğiz ama öncelikle şunu sormak istiyorum: Bu sorun donanımsal mı, yoksa yazılımsal mı? Bir de sistem kendini kapatmasın diye zaman kazanmak için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Büyük ihtimalle ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir çakışma var. Ama sistem açıldıktan sonra donuyor ve kendini kapatıyorsa, bu iş biraz zamanla yarış gibi.

Donanımsal mı yazılımsal mı derseniz, şu anki belirtiler daha çok yazılımı işaret ediyor. Özellikle sürücü çakışması veya bozuk kurulum gibi.

Yapacağınız en mantıklı şey; sistemi kapatmadan önce hemen DDU indirmeniz olur. Ardından sistemi Güvenli Mod'da açmalısınız. Güvenli Mod'da ekran kartı sürücüsünü DDU ile tamamen kaldırın. Sonra güncel sürücüyü indirip temiz kurulum yapın.

Eğer sistem açılır açılmaz donmaya başlıyorsa o süreyi iyi kullanmanız lazım. Açılır açılmaz hiçbir şey açmayın, direkt DDU'yu çalıştırmaya odaklanın.

Olmazsa USB'ye DDU atın, oradan çalıştırın.

Sistem açılır açılmaz arka plandaki şeyler kasıyorsa, 'MSConfig'den başlatma uygulamalarını da devre dışı bırakabilirsiniz.

Büyük ihtimalle ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir çakışma var. Ama sistem açıldıktan sonra donuyor ve kendini kapatıyorsa, bu iş biraz zamanla yarış gibi.

Donanımsal mı yazılımsal mı derseniz, şu anki belirtiler daha çok yazılımı işaret ediyor. Özellikle sürücü çakışması veya bozuk kurulum gibi.

Yapacağınız en mantıklı şey; sistemi kapatmadan önce hemen DDU indirmeniz olur. Ardından sistemi güvenli Mod'da açmalısınız. Güvenli Mod'da ekran kartı sürücüsünü DDU ile tamamen kaldırın. Sonra güncel sürücüyü indirip temiz kurulum yapın.

Eğer sistem açılır açılmaz donmaya başlıyorsa o süreyi iyi kullanmanız lazım. Açılır açılmaz hiçbir şey açmayın, direkt DDU'yu çalıştırmaya odaklanın.

Olmazsa USB'ye DDU atın, oradan çalıştırın.

Sistem açılır açılmaz arka plandaki şeyler kasıyorsa, 'MSConfig'den başlatma uygulamalarını da devre dışı bırakabilirsiniz.

Sağ ol reis bilgilendirme için yarın ilk iş bunu deneyeceğim. Sonucu için dönerim sana yine.

Son durum nedir?

Hocam, bilgisayar bizzat benim olmadığı için ilgilenemiyorum. Arkadaş da artık biraz sıkıldı, sürekli kapat-aç, kapat-aç... Bir çözüme varamadık. Şimdilik AMD uygulamasını silmekle yetindi. Şu an bilgisayar kapanmıyor ama ekran kartı kullanılmıyor, oyunlara falan girilemiyor.

Şimdilik değiştirmeyi düşünüyor ama önerileriniz yine de yardımcı oldu, sağ olun reis.

Son durum nedir?

Hocam, sorunu çözdük. Dediğiniz gibi, yeni sürümü kaldırıp eski sürüme geçtik. Sağ olun

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı