YNG Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Intel yara aldı ama NVIDIA RTX 3000 serisi hala yenilmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Intel yara aldı ama NVIDIA RTX 3000 serisi hala yenilmedi.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Ekim 2020 #2 Intel yara aldıysa profil fotoğrafınızın değişme vakti gelmiş. Ayrıca sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını.
Intel yara aldıysa profil fotoğrafınızın değişme vakti gelmiş. Ayrıca sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını.
YNG Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #3 Seradotwav dedi: Intel yara aldıysa profil fotoğrafınızın değişme vakti gelmiş. Ayrıca sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını. Genişletmek için tıkla... doğru dedin ama ismimi değiştiremedikten sonra ppyi değiştirsem ne olur.
Seradotwav dedi: Intel yara aldıysa profil fotoğrafınızın değişme vakti gelmiş. Ayrıca sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını. Genişletmek için tıkla... doğru dedin ama ismimi değiştiremedikten sonra ppyi değiştirsem ne olur.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 8 Ekim 2020 #4 YNG dedi: doğru dedin ama ismimi değiştiremedikten sonra ppyi değiştirsem ne olur. Genişletmek için tıkla... İsim değiştirme hakkınız vardır belki?
YNG dedi: doğru dedin ama ismimi değiştiremedikten sonra ppyi değiştirsem ne olur. Genişletmek için tıkla... İsim değiştirme hakkınız vardır belki?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 8 Ekim 2020 #5 YNG dedi: Intel yara aldı ama NVIDIA RTX 3000 serisi hala yenilmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartları tanıtılmadı çünkü.
YNG dedi: Intel yara aldı ama NVIDIA RTX 3000 serisi hala yenilmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartları tanıtılmadı çünkü.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Ekim 2020 #6 @İntelcorei510400f Raporlayabilirsiniz.