Amd Zen ve Polaris çıkış tarihleri

alper4455

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Allah'a şükürler olsun sınavlarım bitti. Ailemden bilgisayar sözü almıştım. Bilgisayar satın alacağım fakat eski nesil kullanmak istemiyorum. Eğer yeni mimarili grafik kartlar ve işlemciler haziran ayında çıkacaksa bekleyebilirim. Lafın özü bu Zen ve Polaris çıkış tarihi ne zaman?

Bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

R9 490, GTX 1070-1080 gibi üst kartlar ilk çıkanlar olacak ve onlar yazın çıkacak. GTX 950-960 gibi kartlar ise son çeyrekte çıkacak, yabancı bir sitede görmüştüm. Bütçene göre durum değişiyor tabii. Sağlam kartlar daha önce çıkacak. Nasıl GTX 970 ve 980, 960 ve 950'den önce çıktıysa, aynı durum olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yazın çıkacağını biliyorum kardeşim. Yazın ne zaman çıkacak onu soruyorum.

Haziranda çıkma olasılığı nedir
O kadar da ayrıntısını ancak Allah bilir. Biz nerden bilelim yahu azcık, mini minnacıcık mantık yürütürseniz, bizim de açıklanan bilgilerden daha fazlasını bilmediğimizi düşünebilirsiniz, bu kapasite sizde var. Bu forumu çok daha iyi bir hale getirebiliriz mantık aracılığı ile.

Mantık akıyor adam'dan resmen yaaa kızdırmayın şu çocuğu

Bu bir kısır döngüdür biliyorsun değil mi zira onlar çıktığında da başka kartların ve işlemcilerin çıkış tarihleri duyurulacak. Teknolojiyi beklemeye ömür yetmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…