O kadar da ayrıntısını ancak Allah bilir. Biz nerden bilelim yahu azcık, mini minnacıcık mantık yürütürseniz, bizim de açıklanan bilgilerden daha fazlasını bilmediğimizi düşünebilirsiniz, bu kapasite sizde var. Bu forumu çok daha iyi bir hale getirebiliriz mantık aracılığı ile.
Bu küçük kardeşimiz her konuya böyle atarlı yorumlar yapıyor arkadaşlar profilin'den takip edebilirsiniz.
Bu arada formun sahibidir kendisi çünkü ancak forum moderatörlerimiz bu arkadaşımızın yaptığı şekilde yorumlar yapabilir.
Bu küçük kardeşimiz her konuya böyle atarlı yorumlar yapıyor arkadaşlar profilin'den takip edebilirsiniz.
Bu arada formun sahibidir kendisi çünkü ancak forum moderatörlerimiz bu arkadaşımızın yaptığı şekilde yorumlar yapabilir.
Evet benden senin aksine mantık akıyor daha önceden gülücük atıp oturmuştun şimdi her şeyimi fırsat bilip değerlendirmeye çalışma. Seni de biliyoruz senin topladığın sistemlerden mantık akıyor benim aksime(!) Bana çocuk deme hakkını sana kim verdi, öğrenebilirmiyim acaba abi? Ben forumun sahibi değilim üslubunu takın. Evet atar yapıyorum şu an, yapmaya da hakkım var. Senin bu yaptığından (bütün konularda benim yorumuma ters ters cevapların) sonra kendime bu hakkı tanıyorum, ayrıca ben arkadaşa güzel bir dil ile bizim her şeyi bilemeyeceğimizi anlattım. Saçma yorumlardan vazgeç bence ilk baştaki gibi oturacaksın yerine.
İstediğin zaman gösterebilirsin, bekliyorum. Sen kendini burada herkesten üstün görüyorsun sanırım bu üslubuna göre. Burada senin benim yaşımı kullanıp aşşağılamana izin vereceğimi mi düşündün gerçekten? Yazık yazık, hem de çok.
Ben normalda mayıs ayında pc toplayacaktım1 haftlık araştırmam sonucunda pcyi eylül-ekim ayında toplamaya karar verdim.Nedeni ise amd cpu ve gpu ları 14 nmde,nvdia ise 16nmd üreticek olup ve yeni mimariya geçicek olmaları.Amd %40 Performans artışı ve %50 oraninda güç tüketimini azaltacakmış.Nvidia' bu oranlara benzer kartlar çıkaracaktır.Yazın ben bilgisayarla oynamadığımdan dolayı eylül ayını beklicem
Ben normalda mayıs ayında pc toplayacaktım1 haftlık araştırmam sonucunda pcyi eylül-ekim ayında toplamaya karar verdim.Nedeni ise amd cpu ve gpu ları 14 nmde,nvdia ise 16nmd üreticek olup ve yeni mimariya geçicek olmaları.Amd %40 Performans artışı ve %50 oraninda güç tüketimini azaltacakmış.Nvidia' bu oranlara benzer kartlar çıkaracaktır.Yazın ben bilgisayarla oynamadığımdan dolayı eylül ayını beklicem