AMD3+ sistemi AMD4 sisteme çevirmek

visheramagduru

Decapat
Üç sene önce topladığım ve senelerce işlemcisinden illallah ettiğim kasamda değişiklik yapmak istiyorum. Maddi sebeplerle erteledik ettik ama kötüye gidiyor, sabrım tükendi. Düşünün zalman kasayı açtım, vantilatör veriyorum yandan. Sene 2018, olacak iş mi? (ha yine de donabiliyor, şans)

AMD FX-9370 Vishera 32nm işlemcim var. Üstünde modelini hatırlayamadığım müthiş bir nitrojen soğutma var ancak anlık ısınmayla 81-82'leri gördüğünde donuyor. Vishera'larda ısınma sorunu yok diyen kimse gelsin , iki çift lafım var Soğutmanın motorunda sıkıntı çıktı, garantiden değiştirdim gidip. Değiştirme esnasında başka soğutucu istemiştim, "abi en iyisi bu, ötesi yok" demişlerdi.

Gigabyte 990FXA-UD3 anakartla birlikte değiştirip ısınma sorunu olmayan RYZEN'lere geçmek isterim. Ancak Ryzen'den de anakartlardan da hiç anlamıyorum. İşin maddi kısmını geçtim, kalkıp fiyatını beğendim diye sıkıntılı bir model de almak istemem.

Ana kart ve işlemci şakaya gelmez Tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Diğer parçalar:

Neo Zalman kasa, 750 W PSU
16 GB DDR3 1333 RAM
4096MB ATI AMD Radeon R9 380

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…