AMD'deki tüm ayarlar nasıl kapatılır?

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Radeon chill, görüntü keskinleştirme, Free Sync, Radeon süper çözünürlük, geliştirilmiş senkronizasyon gibi ayarlar mevcut bildiğiniz üzere. Zaman zaman genel ayarlardan oyun moduna ya da e sports a almış olsanızda oyunlarda bazı ayarları kendisine göre açmak veya kapatmak gerekebiliyor. Geçenlerde süper çözünürlük açayım dedim açmaz olaydım. Muhtemelen oyun da desteklemiyordu. Sorum şu arkadaşlar andnin tüm ayarları kapalı şekilde kullanan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben kullandım, eğer kartınız benimki gibi genel olarak wattman hatası verebiliyorsa kapatmanız gerçekten yararlı olabiliyor. Onun dışında performansa pek bir etkisi yok, hatta keskinleştirme daha iyi grafikler veriyor denebilir. Kapatmak için ise ben ilk başta modu güç tasarrufuna alıyorum. Daha sonra Radeon Chill ayarını kapatıyorum.

Hocam ben kullandım, eğer kartınız benimki gibi genel olarak wattman hatası verebiliyorsa kapatmanız gerçekten yararlı olabiliyor. Onun dışında performansa pek bir etkisi yok, hatta keskinleştirme daha iyi grafikler veriyor denebilir. Kapatmak için ise ben ilk başta modu güç tasarrufuna alıyorum. Daha sonra Radeon Chill ayarını kapatıyorum.
Aslında wattman hatası almadım, ancak fifa 23 özellikle insanı çileden çıkaran bir oyun. Burdaki tüm ayarları kapattığımda bir nebze olsun oyunun daha iyi olduğunu gördüm. Çok sayıda oyunda denemediğim için de kesin birşey diyemiyorum.

Aslında wattman hatası almadım, ancak fifa 23 özellikle insanı çileden çıkaran bir oyun. Burdaki tüm ayarları kapattığımda bir nebze olsun oyunun daha iyi olduğunu gördüm. Çok sayıda oyunda denemediğim için de kesin birşey diyemiyorum.
Dediğim yöntemi denyerek kapatabilirsiniz. Oyun içindeki özel ayarlardan da değiştirmeyi unutmayın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı