Amdkmdag.sys mavi ekran hatası

aardaa

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba Valorant'ta 1 el attıktan sonra PC kapanıyor ve bu hatayı alıyorum sorunu nasıl düzeltebilirim?
Ekran kartı: XFX RX 6500XT.
Minidump dosyaları:
Yine mavi ekran hatası aldım yardım edebilecek biri yok mu ya.
Yeni gelen minidump dosyası:

Son düzenleme:
1) Öncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutu yazıp enterlayın, sonucunu ekran görüntüsü olarak atarsınız.
sfc /scannow
2) Bu işlem bitince alttaki rehberi uygulayın.
3) Son olarak da DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp en güncel sürümünü kendi sitesinden indirip kurun.

1) öncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutu yazıp enterlayın, sonucunu ekran görüntüsü olarak atarsınız.
sfc /scannow
2) bu işlem bitince alttaki rehberi uygulayın.
3) son olarak da DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp en güncel sürümünü kendi sitesinden indirip kurun.

Deniyorum hocam.
Hocam dediklerinizi yaptım. Ekran kartı driverini silip yeniden yükledim giriyorum oyuna düzelir umarım sağ olun.
1) öncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutu yazıp enterlayın, sonucunu ekran görüntüsü olarak atarsınız.
sfc /scannow
2) bu işlem bitince alttaki rehberi uygulayın.
3) son olarak da DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp en güncel sürümünü kendi sitesinden indirip kurun.

Hocam öncelikle teşekkürler. Denedim biraz oynadıktan sonra oyunu kapattım kendiliğinden yine aynı şey oldu mavi ekran verdi. 2 tane yeni minidump dosyası geldi atıyorum.
Minidump dosyaları.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    7,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Ekran Alıntısı 3.PNG
    Ekran Alıntısı 3.PNG
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı 4.PNG
    Ekran Alıntısı 4.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
RAM testi yapalım. Başta buna şüphe vermemiştim fakat şimdi 2 dump da bununla alakalı.

RAM testi yapalım. Başta buna şüphe vermemiştim fakat şimdi 2 dump da bununla alakalı.

Yapıyorum hocam.

Hocam RAM'larda sorun gözükmüyor.Valorant'tayken ekran kartı driveri çöktü diye bir hata yazısı çıktı sonra da bir yazı kopyaladı temp klasöründe bir tane dosyayı gösterdi .TPM uzantılı onu atayım mı?
Bu da yeni gelen minidump dosyaları.
İşletim sistemi Windows 10 Pro.
Hocam XMP yüzündenmiş sorun düzelttim yardım için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı