AMD’nin 7 Nanometre Ryzen 3000 İşlemcileri Sızdırıldı

Öyle düşünmemek lazım şuan için en iyi oyun işlemcisine sahip, paran varsa zaten en iyisini al =)
Bakalım daha işlemcilerin çıkmasına 3-4 ay var ben de çok ümitliyim ama benchmarkları görmeden konuşmamak lazım.
Hocam sizin sistem daha yeni toplandı :D Durun yahu geliştirmek için en az 6-7 yılı var o sistemin. Belki Ryzen 9 3850X'e geçmek istersin ama lüks olur. Ryzen 7 2700X gayet iyi. Önceliğin G-sync monitör veya 4K 75 Hz olsun :D

Hocam sizin sistem daha yeni toplandı :D Durun yahu geliştirmek için en az 6-7 yılı var o sistemin. Belki Ryzen 9 3850X'e geçmek istersin ama lüks olur. Ryzen 7 2700X gayet iyi. Önceliğin G-sync monitör veya 4K 75 Hz olsun :D
Şuan kullandığımız sistem bile lüks, artık hobi gözüyle bakıyorum ben, 2700X'i alırken zaten i7 8700k ile arasında 1300 TL fark vardı yine tercihim Intel olucaktı ama 2K benchmarklarına bakınca 2700X aldım zaten o sıralar ZEN işlemcilerin dedikodusu dönüyordu umarım doğru yapmışızdır =)
4K düzgün monitör maalesef daha yok, illaki 4K olsun diye 60 FPS'de oynamak pek bana gelmiyor işin açıkcası ancak G-Sync muhabbeti aklımda.

Bu sızdırma doğru çıkarsa, beraberinde yeni chipset de duyurulur. Yeni chipset ile beraber PCI-E 4 ve bazı yeniliklerde gelebileceğini düşünüyorum. Zaten Epic ile beraber PCI-E 4 geldi. Sıra masaüstü sistemlerde. Kim bilir belki DDR5 desteği ile ilgili yol haritası da netleşip kesinlik kazanır. Yeni işlemciler ile beraber PCI-E 4 ve DDR5 gelse sistemi tamamen yenilemeye değer.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı