AMD'nin klasöründeki YouTube klasörü virüs mü?

emirhan93

Decapat
Daha fazla  
Geçen PC'de virüs var mı diye görev yöneticisine bakıyordum. Ekran kartının dosyasının içinde YouTube, Facebook, Twitter ve 7z.exe diye şeyler var. Bunlar sistem dosyalarımı yoksa virüs mü?

Geçen PC'de virüs var mı diye görev yöneticisine bakıyordum. Ekran kartının dosyasının içinde YouTube, Facebook, Twitter ve 7z.exe diye şeyler var. Bunlar sistem dosyalarımı yoksa virüs mü?
Kaspersky ile hemen tarat çünkü durum cidden garip.
Tom bombadil tom bombadillo.
@Murat5038

Malwarebytes ile tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı anlayamadım. isterseniz ss atabilirim.

İlk önce Kaspersky'tan tam tarama yapiniz.

Her şey çok geç olmadan hemen kasperky yükleyin.

Tamam kardeş hemen tam tarama yapin.
Tamam sakin olun adam yükleyecek.

Belki klasör açarken en son orda orda dolaştıysanız mesela orda kalmış olabilir. Mesela benim indirdiğim şeyler bazen belgelere iniyor. Ya da 3. parti bir uygulama klasör açarken next next yapınca son kaldığın yeri de açabiliyor dosya seçtirirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…