AMD'nin teknolojileri gerçekten işe yarar mı?

Spyhis

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Arkadaşlar sizce AMD'nin teknolojileri gerçekten işe yarar mı? Adamakıllı teknolojiler çıkarttı mı sizce?

Arkadaşlar sizce AMD'nin teknolojileri gerçekten işe yarar mı? Adamakıllı teknolojiler çıkarttı mı sizce?
FSR teknolojisi gerçekten iyi ama DLSS kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. FSR 3.0 görmedim fakat DLSS daha az görüntü kaybı veriyor bence. Ama yine de gayet iyiler ekran kartı konusunda.

Yeni ekran kartlarını (RX4000 serisi ve üstü) alacaksanız tamam ama RX550 gibi eski şeyleri alacaksanız RDR2'ye girince bir ihtimal driver siliniyor.

Tamamdır hocam birde size tavsiyem Cyberpunk bu konuda tek değil sanırım fakat DLSS veya FSR ı kalite veya dengeli dışında performans moduna çalıştırırsanız görüntü basbayağı bozuluyor. Umarım FSR 3.0 güzel olurda kalite modunda rahat rahat oynar oyuncular.

@BlueScreenSlayer her ne kadar NVIDIA fanboyu değiliz desek de var sanki az bende. Mesela o kasada insan NVIDIA görmek istiyor ancak çok da memnunum. Belki NVIDIA alsam keşke AMD alsam diyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…