AMD'nin video çekme programı var mı ?

DemonDamage

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar uzun zamandır kafama takılan soru. AMD'nin herhangi bir video çekmek için programı varmı ? Açıkçası NVDIA'nın ShadowPlay'i beni tatmin etmeyi başardı ama AMD'nin herhangi bir programını göremedim. Böyle bir program varsa yazabilir misiniz lütfen. Toplayacağım sistem video odaklı olduğu için uzun zamandır aratıyorum ama bir şeye rastlamadım.

Arkadaşlar uzun zamandır kafama takılan soru. AMD'nin herhangi bir video çekmek için programı var mı? Açıkçası NVIDIA'nın Shadow Play'i beni tatmin etmeyi başardı ama AMD'nin herhangi bir programını göremedim. Böyle bir program varsa yazabilir misiniz lütfen. Toplayacağım sistem video odaklı olduğu için uzun zamandır aratıyorum ama bir şeye rastlamadım.

Benim bildiğim yok, alışanız NVIDIA alın, zira Shadow Play sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok diye biliyorum. Baktığımız zaman çoğu yayıncı da Nvidia ekran kartı kullanıyor. Amaçlarınızda video çekmek varsa Nvidia daha iyi bir tercih olacaktır.

Bu program zaten AMD gaming app ile yükleniyor. AMD ile ortaklaşa çalışılarak yapılmış bir uygulama. AMD için olan bir uygulama diyebiliriz.
Hocam dediğim gibi fan boyluktan değil, lakin Nvidia bu işte daha fazla yol almış durumda.

Ben de Shadow Play kullanıyorum ve oyun optimizasyonu en iyi uygulama diyebilirim.

Hocam dediğim gibi fan boyluktan değil, lakin Nvidia bu işte daha fazla yol almış durumda.

Ben de Shadow Play kullanıyorum ve oyun optimizasyonu en iyi uygulama diyebilirim.
Zaten ben AMD'nin uygulaması daha iyi gibi bişey demedim, sadece arkadaşın sorusuna yanıt verdim. Fakat size katılıyorum Shadow Play daha gelişmiş durumda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı