AMDRSServ.exe virüs mü?

bayalpaslan08

Decapat
Yer
İstanbul, Üsküdar
İyi sosyaller arkadaşlar. Az önce bilgisayarımı başlattım kilit ekranında bir bildirim geldi baktığımda buydu. Bu uygulama virüs müdür bilgisi olan var mı? Durduk yere videolar klasörüme erişmeye çalışmış sanırım. Ayrıca yöneticiniz yazıyor, yöneticim kim benim bilgisayarımı ben yönetmiyor muyum?

AMDRSServ.exe, AMD yazılımıyla ilgili bir dosyadır hocam ve genelde virüs değildir. Ancak, şüpheleniyorsanız, antivirüs ile tarama yapın.

AMDRSServ.exe, AMD yazılımıyla ilgili bir dosyadır hocam ve genelde virüs değildir. Ancak, şüpheleniyorsanız, antivirüs ile tarama yapın.
Dosyayı buldum hocam açıklamasında telif hakkı kısmında "Advanced Micro Devices" yazıyordu. Sanırım orijinal dosya ancak neden durduk yere böyle oldu anlamadım. Şu an Defenderla tam tarama yapıyorum.

Hocam AMD'deki kayıt alma şeyin açıksa ondan dolayı vermiş olabilir mi bunu.

Klasörünüze erişmeye çalışması normaldir, çünkü bu dosya, AMD'nin ekran kartı sürücülerinin ve yazılımlarının düzgün çalışmasını sağlamak için gerekli.

Hiçbir fikrim yok bilgisayarı açtım kilit ekranında henüz şifremi girmemiş iken bu uyarıyı verdi. Normalde vermiyordu.

Kesin bir bilgim yok ve bende kayıt alma kapalı olduğu için kesin bir şey bilmiyorum ama benim aklıma ilk bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…