AMD's FidelityFX Super Resolution hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teknolojisini herkese açmak veya enayilik değil bu, NVIDIA'nın ek parça ile yaptığı G-Sync'i sadece yazılımsal olarak FreeSync ile yapmayı başardı mesela. Aynısı şu an içinde geçerli.
Fanboyluğunuza başka yerde devam edin.

NVIDIA kartlara gelmesi hem şaşırttı hem sevindirdi. Bir de konu dışı olacak ama hangi kartlara geliceğinin listesi verildi mi?

1 tarafta sadece FidelityFX kullanacakken diğer tarafı alınca hem DLSS hem FidelityFX kullanıyorsun. Bu fanboyluksa evet fanboyum. Ben oynadığım oyunda hangisi daha çok etki ediyorsa onu kullanacağım sen FidelityFX kullanmaya devam edebilirsin.

Bahsettiğim şey firma için enayilik. Bizim için negatif bir tarafı yok. Ayrıca fanboyluk benim yaptığım değil senin yaptığın oluyor benimki tamamen mantık çerçevesinde kabul edilebilir bir şey.

Kimse FidelityFX için AMD almayacak çünkü NVIDIA'da bunu kullanabiliyor.

NVIDIA kartlara gelmesi hem şaşırttı hem sevindirdi. Bir de konu dışı olacak ama hangi kartlara geliceğinin listesi verildi mi?

Bütün RX serisi kartlar, Ryzen APU'lar ve şu anlık GTX 1000 serisi.

Ben AMD daha fazla talep görecek falan yazmadım, sen gelip firmaya enayi falan diyorsun. Toplum için, herkes için faydalı bir teknoloji çıkarmak mı enayilik oluyor?
@73083 hem DLSS hem FidelityFX aynı anda kullanılmaz bu arada.

Kimse topluma faydalı olma niyetinde değil. AMD sevimli gözükmeye çalışıyor o kadar. 5600x fiyatına bakarak bunu teyit edebilirsin. Ayrıca evet firma nezdinde enayilik. Neyse sen fanboyluğuna devam et.

2 sinide kullanma imkanına sahip oluyorsun demek istediğimi anlayamaman enteresan.

Ne AMDcisi biter ne Nvidiacısı, fanboylardan bıktım yemin ederim. İyi akşamlar.

Hocam işlemci fiyatları zaten chipset sıkıntılarından kaynaklı. Sevimli gözükmeye çalışabilir çalışması işimize gelir zaten. Rekabette her zaman müşteri kazanır. Ve şu anlık kazandık gibi görünüyor. Listede söylenen ekran kartlarının ömrü desteklenen oyunlarda 2 sene uzadı resmen.

FSR gayet başarılı gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…