AMD'ye özel RAM Intel işlemcide çalışır mı?

Makaleler
7

Bu linkteki RAM'den almak istiyorum lakin satıcı demiş ki Intel işlemcilerde açmaz. Daha önceden de RAM üzerindeki çip sayısından dolayı falan gerçekten böyle bir durumun olduğunu Intel PC'lerde açılmadığı ile ilgili duyumlar almıştım lakin çoğusu da bende çalıştı diyorlardı. Anakartım Z77-DS3H. Acaba bu RAM sistemimde sorunsuz çalışır mı?

anakartın sitesine girip uyumlu olan ram modellerine bakman lazım bazı anakartlar seçmece yapabiliyor. ama ddr3 te çok rastlanan bir durum değil daha çok ddr2 lerde oluyordu

Bu linkteki RAM'den almak istiyorum lakin satıcı demiş ki Intel işlemcilerde açmaz. Daha önceden de RAM üzerindeki çip sayısından dolayı falan gerçekten böyle bir durumun olduğunu Intel PC'lerde açılmadığı ile ilgili duyumlar almıştım lakin çoğusu da bende çalıştı diyorlardı. Anakartım Z77-DS3h. Acaba bu RAM sistemimde sorunsuz çalışır mı?

Genelde birbirine uymuyor RAM'in destek sayfasından destekleyip, desteklemediğini görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı