T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.881 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Haziran 2024 #1 Gelecek çarşamba göğsümden ameliyat olacağım. Alerji yetmiyormuş gibi bu mevsimde bir de grip oldum. Bir sorun olur mu? Ameliyat tarihi ertelenebilir mi?
Gelecek çarşamba göğsümden ameliyat olacağım. Alerji yetmiyormuş gibi bu mevsimde bir de grip oldum. Bir sorun olur mu? Ameliyat tarihi ertelenebilir mi?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 30 Haziran 2024 #2 Bence ertelenir.
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.049 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 Hocam teknoloji forumu yerine doktorunuza sormanız çok daha mantıklı olur, çok geçmiş olsun.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.881 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Haziran 2024 #4 atlaas dedi: Hocam teknoloji forumu yerine doktorunuza sormanız çok daha mantıklı olur, çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Salı günü zaten gideceğim için daha önce yaşayan varsa diye sormak istedim. Belki ameliyat tarihine kadar toparlarım.
atlaas dedi: Hocam teknoloji forumu yerine doktorunuza sormanız çok daha mantıklı olur, çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Salı günü zaten gideceğim için daha önce yaşayan varsa diye sormak istedim. Belki ameliyat tarihine kadar toparlarım.