Ömer COŞANSU Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Ameliyat olacağım icin sınavlara giremeyeceğim. Eğer sınavlara giremezsem 3 dersten kalacağım. Sınavlardan nasıl kurtulacağım?
Ameliyat olacağım icin sınavlara giremeyeceğim. Eğer sınavlara giremezsem 3 dersten kalacağım. Sınavlardan nasıl kurtulacağım?
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.445 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 Ömer COŞANSU dedi: Ameliyat olacağım icin sınavlara giremeyeceğim. Eğer sınavlara giremezsem 3 dersten kalacağım. Sınavlardan nasıl kurtulacağım? Genişletmek için tıkla... Hayır neden kalasın raporu alıp ailen ile gidip durumu bildirip iyileşince sınavlarına tekrar girersin.
Ömer COŞANSU dedi: Ameliyat olacağım icin sınavlara giremeyeceğim. Eğer sınavlara giremezsem 3 dersten kalacağım. Sınavlardan nasıl kurtulacağım? Genişletmek için tıkla... Hayır neden kalasın raporu alıp ailen ile gidip durumu bildirip iyileşince sınavlarına tekrar girersin.
Ömer COŞANSU Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 xScpit dedi: Hayır neden kalasın raporu alıp ailen ile gidip durumu bildirip iyileşince sınavlarına tekrar girersin. Genişletmek için tıkla... 1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum.
xScpit dedi: Hayır neden kalasın raporu alıp ailen ile gidip durumu bildirip iyileşince sınavlarına tekrar girersin. Genişletmek için tıkla... 1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.556 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 Ömer COŞANSU dedi: 1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum. Genişletmek için tıkla... İzinli yazarlar diye düşünüyorum. Ben hasta olup gitmediğimde izinli yazıyorlardı.
Ömer COŞANSU dedi: 1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum. Genişletmek için tıkla... İzinli yazarlar diye düşünüyorum. Ben hasta olup gitmediğimde izinli yazıyorlardı.
Ömer COŞANSU Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 Sparkyy dedi: İzinli yazarlar diye düşünüyorum. Ben hasta olup gitmediğimde izinli yazıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Bugün matematik yarın kimya sonraki gün fizik sınavım var ve hepsi son derece önemli sınavlar onlar girilmez ise cok büyük sıkıntı yaşarım.
Sparkyy dedi: İzinli yazarlar diye düşünüyorum. Ben hasta olup gitmediğimde izinli yazıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Bugün matematik yarın kimya sonraki gün fizik sınavım var ve hepsi son derece önemli sınavlar onlar girilmez ise cok büyük sıkıntı yaşarım.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.517 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Ocak 2024 #6 Rapor alırsan birinci sınav notların geçerli olur. Artı iki performans notu.
Ömer COŞANSU Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #7 fullmetal dedi: Rapor alırsan birinci sınav notların geçerli olur. Artı iki performans notu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
fullmetal dedi: Rapor alırsan birinci sınav notların geçerli olur. Artı iki performans notu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
ququleta Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2) Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #8 Ömer COŞANSU dedi: 1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum. Genişletmek için tıkla... Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar.
Ömer COŞANSU dedi: 1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum. Genişletmek için tıkla... Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar.
Ömer COŞANSU Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #9 ququleta dedi: Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ququleta dedi: Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.556 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #10 ququleta dedi: Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ama karne zamanı geliyor. Arkadaşın ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama belki 1 ay rapor yazacaklar. Girememe ihtimali var sınavlara.
ququleta dedi: Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ama karne zamanı geliyor. Arkadaşın ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama belki 1 ay rapor yazacaklar. Girememe ihtimali var sınavlara.