Ameliyat olmak için sınavlara girmeyince sınıfta kalınır mı?

Ömer COŞANSU

Decapat
Daha fazla  
Ameliyat olacağım icin sınavlara giremeyeceğim. Eğer sınavlara giremezsem 3 dersten kalacağım. Sınavlardan nasıl kurtulacağım?

Ameliyat olacağım icin sınavlara giremeyeceğim. Eğer sınavlara giremezsem 3 dersten kalacağım. Sınavlardan nasıl kurtulacağım?

Hayır neden kalasın raporu alıp ailen ile gidip durumu bildirip iyileşince sınavlarına tekrar girersin.

Hayır neden kalasın raporu alıp ailen ile gidip durumu bildirip iyileşince sınavlarına tekrar girersin.

1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum.

1.dönemin sonundayız ve elimden ameliyat olacağım 1.dönem bitince belgeler hazırlanıyor bu nedenden dolayi muaf mı olurum.
İzinli yazarlar diye düşünüyorum.

Ben hasta olup gitmediğimde izinli yazıyorlardı.

İzinli yazarlar diye düşünüyorum.

Ben hasta olup gitmediğimde izinli yazıyorlardı.

Bugün matematik yarın kimya sonraki gün fizik sınavım var ve hepsi son derece önemli sınavlar onlar girilmez ise cok büyük sıkıntı yaşarım.

Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar.

Rapor alınca tekrar girebiliyosun sınavlara. Müdürünüzle telefon da görüşün. Durumu bildirin, onlar size daha detaylı bilgi sağlarlar.
Hocam ama karne zamanı geliyor. Arkadaşın ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama belki 1 ay rapor yazacaklar. Girememe ihtimali var sınavlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…