ququleta Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2) Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #11 Sparkyy dedi: Hocam ama karne zamanı geliyor. Arkadaşın ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama belki 1 ay rapor yazacaklar. Girememe ihtimali var sınavlara. Genişletmek için tıkla... İşte o yüzden müdürle görüşmesini söyledim. İllaki bir yasası, yürütmeliği bir şeyi vardır.
Sparkyy dedi: Hocam ama karne zamanı geliyor. Arkadaşın ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama belki 1 ay rapor yazacaklar. Girememe ihtimali var sınavlara. Genişletmek için tıkla... İşte o yüzden müdürle görüşmesini söyledim. İllaki bir yasası, yürütmeliği bir şeyi vardır.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.556 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #12 ququleta dedi: İşte o yüzden müdürle görüşmesini söyledim. İllaki bir yasası, yürütmeliği bir şeyi vardır. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam haklısınız.
ququleta dedi: İşte o yüzden müdürle görüşmesini söyledim. İllaki bir yasası, yürütmeliği bir şeyi vardır. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam haklısınız.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #13 Heyet raporu alırsan bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, yardımcı olurlar mutlaka. Dedikleri gibi sen müdür ya da yardımcısına her şeyi anlat.
Heyet raporu alırsan bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, yardımcı olurlar mutlaka. Dedikleri gibi sen müdür ya da yardımcısına her şeyi anlat.
Ömer COŞANSU Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #14 Sparkyy dedi: Hocam ama karne zamanı geliyor. Arkadaşın ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama belki 1 ay rapor yazacaklar. Girememe ihtimali var sınavlara. Genişletmek için tıkla... Elimden ameliyat olacağım uzun bir süre kalem tutamayacağım
Sparkyy dedi: Hocam ama karne zamanı geliyor. Arkadaşın ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama belki 1 ay rapor yazacaklar. Girememe ihtimali var sınavlara. Genişletmek için tıkla... Elimden ameliyat olacağım uzun bir süre kalem tutamayacağım
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Ocak 2024 #15 Hocalar size özel soru hazırlayabilir. Eğer rapor okula gitmenize engel değilse hocalar size özel soru hazırlar. Boşluk doldurma, eşleştirme ve çoktan seçmeli sorularla sınav olursunuz.
Hocalar size özel soru hazırlayabilir. Eğer rapor okula gitmenize engel değilse hocalar size özel soru hazırlar. Boşluk doldurma, eşleştirme ve çoktan seçmeli sorularla sınav olursunuz.