Ameliyattan 1.5 yıl sonra ağrı ve uyuşma

281746

Hectopat
Arkadaşlar 1.5 yıl önce mühim geniş çaplı bir ameliyat geçirdim. Bu yılın başında spora devam ettim o an bile bir sorun yoktu her şey normaldi. Lakin son 1 haftadır bu kadar süre geçmesine rağmen durduk yere ameliyat yerinde ağrı ve karıncalanma başladı. Ayrıca kolum sanki içeriden çekiliyormuş gibi oluyor, güçsüzleşti. Öyle ki şu an klavyeye basarken bile parmaklarımı ovuşturup kıtlatma gereksinimi duyuyorum. Rahatsız oluyorum his açısından gündelik işlerimi yapmaya moral bırakmıyor... Buna benzer durum yaşayan oldu mu bazı ameliyatlarda ara ara sancılar yıllarca yokluyormuş, bazı ameliyatların geçmesi 6 yılı bile alıyormuş doğru mu? Yaşayan ve aynı şeyleri deneyimleyen varsa paylaşabilir mi? (Tümör ameliyatı)

Ameliyat olduktan sonra ağrısı gelir diyorlar olabilir ameliyat olduğunuz yere giderseniz iyi olur.

Ameliyat olduktan sonra ağrısı gelir diyorlar olabilir ameliyat olduğunuz yere giderseniz iyi olur.
Vallaha hocam vücut yapıyorum yıllardır ameliyattan sonra da yaptım bir şey olmadı evde otururken durduk yere başladı. Gideceğim zaten ama benle aynı kaderi paylaşan var mı merak ettim.

Kemiklerinizle de operasyon yapıldıysa yıllar boyu sürecek ağrılar olması doğal. Mutlaka doktora danışın.

Vallaha hocam vücut yapıyorum yıllardır ameliyattan sonra da yaptım bir şey olmadı evde otururken durduk yere başladı. Gideceğim zaten ama benimle aynı kaderi paylaşan var mı merak ettim.

Var hocam aynı şekilde ara sıra babamın da ameliyat olduğu yerler ağrıyor 1-2yıl geçmesine rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…