american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 29 Aralık 2022 #1 Bilirsiniz ki, American Psycho adlı bir film var. Bu filmi ne zamandır izlemek isteyip fırsat bulamıyorum. Dedim ben şu filmi bir izleyeyim. Nereden bulabilirim? Not: Netflix kullanmadığım için Netflix dışında bir platform olursa daha iyi olur.
Bilirsiniz ki, American Psycho adlı bir film var. Bu filmi ne zamandır izlemek isteyip fırsat bulamıyorum. Dedim ben şu filmi bir izleyeyim. Nereden bulabilirim? Not: Netflix kullanmadığım için Netflix dışında bir platform olursa daha iyi olur.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 29 Aralık 2022 #2 Netflix harici iTunes'da, HBO Max, Amazon, Hulu, Google Play'de var.
american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 29 Aralık 2022 #3 babypluto dedi: Netflix harici ITunes'da, HBO Max, Amazon, Hulu, Google Play'de var. Genişletmek için tıkla... Türkçe alt yazı var mı?
babypluto dedi: Netflix harici ITunes'da, HBO Max, Amazon, Hulu, Google Play'de var. Genişletmek için tıkla... Türkçe alt yazı var mı?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 29 Aralık 2022 #4 american_psycho dedi: Türkçe alt yazı var mı? Genişletmek için tıkla... iTunes, Amazon, Google Play'de var. Diğerlerinde yok.
american_psycho dedi: Türkçe alt yazı var mı? Genişletmek için tıkla... iTunes, Amazon, Google Play'de var. Diğerlerinde yok.