RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Kasım 2022 #11 bonz dedi: Spoiler mı ekleseniz acaba ? Filmi izlemeyen birisi olarak spoiler yedim. Genişletmek için tıkla... İzlemeyin zaten filmin bi anlamı yok.Patrick bateman kız hali gibi birşey.
bonz dedi: Spoiler mı ekleseniz acaba ? Filmi izlemeyen birisi olarak spoiler yedim. Genişletmek için tıkla... İzlemeyin zaten filmin bi anlamı yok.Patrick bateman kız hali gibi birşey.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 20 Kasım 2022 #12 RufatM dedi: Sürprizbozan: spoiler Filmin başında veledin biri öldürüyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak dakika kaçta ben göremedim?
RufatM dedi: Sürprizbozan: spoiler Filmin başında veledin biri öldürüyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak dakika kaçta ben göremedim?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Kasım 2022 #13 Zafer oğuz dedi: Tam olarak dakika kaçta ben göremedim? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Filmin ilk 5 dakikası içerisinde olması lazım makasla öldürüyor.
Zafer oğuz dedi: Tam olarak dakika kaçta ben göremedim? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Filmin ilk 5 dakikası içerisinde olması lazım makasla öldürüyor.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 20 Kasım 2022 #14 RufatM dedi: Sürprizbozan filmin ilk 5 dakikası içerisinde olması lazım makasla öldürüyor. Genişletmek için tıkla... Fikrim değişti hocam artık daha çok izlenmez.
RufatM dedi: Sürprizbozan filmin ilk 5 dakikası içerisinde olması lazım makasla öldürüyor. Genişletmek için tıkla... Fikrim değişti hocam artık daha çok izlenmez.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 20 Kasım 2022 #15 Film direk çöp diyebilirim bu kadar kötü film olmaz olsun. American Pyscho 1 benim için o bile o kadar iyi bir film sayılmaz.
Film direk çöp diyebilirim bu kadar kötü film olmaz olsun. American Pyscho 1 benim için o bile o kadar iyi bir film sayılmaz.