alptrek Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 50 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #1 Kaza yaptıktan sonra yolun dışına çıktım bende denize indim ve garip bir kısa yol da keşfetmiş oldum yolu yarısına indirebiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaza yaptıktan sonra yolun dışına çıktım bende denize indim ve garip bir kısa yol da keşfetmiş oldum yolu yarısına indirebiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #2 alptrek dedi: Kaza yaptıktan sonra yolun dışına çıktım bende denize indim ve garip bir kısa yol da keşfetmiş oldum yolu yarısına indirebiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ETS 2 oyunuyorum, keşke onda da olsa. Hocam %30 hasar alıyor ama araç değmez bence.
alptrek dedi: Kaza yaptıktan sonra yolun dışına çıktım bende denize indim ve garip bir kısa yol da keşfetmiş oldum yolu yarısına indirebiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ETS 2 oyunuyorum, keşke onda da olsa. Hocam %30 hasar alıyor ama araç değmez bence.
Faruk Yurdoğlu Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 474 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurye 3 Şubat 2016 #3 Huracan dedi: ETS 2 oyunuyorum, keşke onda da olsa. Hocam %30 hasar alıyor ama araç değmez bence. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ilginç ve kmik bir bug ancak gereksiz ve oyunun tadını kaçırır bence sonuçta amaç yol gitmek e malum yeni oyun bi süre buglarla boğuşuruz
Huracan dedi: ETS 2 oyunuyorum, keşke onda da olsa. Hocam %30 hasar alıyor ama araç değmez bence. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ilginç ve kmik bir bug ancak gereksiz ve oyunun tadını kaçırır bence sonuçta amaç yol gitmek e malum yeni oyun bi süre buglarla boğuşuruz
mr.perfect01 Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2016 #4 İlginç bir bug Bende oynarken başka bir bug fark ettim aynadan bakınca yandan geçen arabanın tekerleri dönmüyordu oyun yeni çıktı normaldir
İlginç bir bug Bende oynarken başka bir bug fark ettim aynadan bakınca yandan geçen arabanın tekerleri dönmüyordu oyun yeni çıktı normaldir