B Barrst Yoctopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #1 Selam, Amerika'dan iPhone 14 Pro aldim fakat bu telefonda fiziki SIM bulunmuyor 2 tane eSIM oluyor. Bu durumda IMEI kaydi olurken 2 IMEI verip ikisini de eSIM olarak mi isaretlemek gerekli?
Selam, Amerika'dan iPhone 14 Pro aldim fakat bu telefonda fiziki SIM bulunmuyor 2 tane eSIM oluyor. Bu durumda IMEI kaydi olurken 2 IMEI verip ikisini de eSIM olarak mi isaretlemek gerekli?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #2 Fiziksel Sim işaretleyin hocam. Ülkemizde eSIM yok.
J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 Kağan K dedi: Fiziksel Sim işaretleyin hocam. Ülkemizde eSIM yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam ABD'den gelen telefonları insanlar eSIM kaydedip operatörlerden eSIM başvurusu vs yapıyorlar.
Kağan K dedi: Fiziksel Sim işaretleyin hocam. Ülkemizde eSIM yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam ABD'den gelen telefonları insanlar eSIM kaydedip operatörlerden eSIM başvurusu vs yapıyorlar.
thisisaristo Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 235 13 Aralık 2022 #4 eSIM şu anda kullanılabiliyor ülkemizde. eSIM seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #5 Jacey dedi: Nasıl yok hocam ABD'den gelen telefonları insanlar eSIM kaydedip operatörlerden eSIM başvurusu vs yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum hocam. Benim bildiğim kadarıyla ülkemizde eSIM kullanılmıyor diye biliyorum. Ben fiziksel sim olarak kayıt ettim.
Jacey dedi: Nasıl yok hocam ABD'den gelen telefonları insanlar eSIM kaydedip operatörlerden eSIM başvurusu vs yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum hocam. Benim bildiğim kadarıyla ülkemizde eSIM kullanılmıyor diye biliyorum. Ben fiziksel sim olarak kayıt ettim.
J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #6 Kağan K dedi: Onu bilmiyordum hocam. Benim bildiğim kadarıyla ülkemizde eSIM kullanılmıyor diye biliyorum. Ben fiziksel sim olarak kayıt ettim. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor dostum. Senin de bilgin olsun bundan sonra
Kağan K dedi: Onu bilmiyordum hocam. Benim bildiğim kadarıyla ülkemizde eSIM kullanılmıyor diye biliyorum. Ben fiziksel sim olarak kayıt ettim. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor dostum. Senin de bilgin olsun bundan sonra