Amerika mı Japonya mı?

Eğitimi bir kenara alırsak Amerikada yaşanmaz. Suç oranları,alışagelmemişlik ahlak anlayışları kültürleri ve hayata bakış açıları bize göre çok ters. Öte yandan en azından Japonya için bu durum biraz daha az. Üstelik Amerika çok büyük olduğu için eninde sonunda Türklere nefret besleyen bir kesim vardır. Japonyada az biraz yakınlığımız var o yüzden pek sıkıntı yapmaz. Ben olsaydım Amerikayı hiç seçmezdim. Sadece instagramı aç ve 2 saat reelste yabancıları izle anlarsın.
 

Hocam ırkçılık konusunda bölgeden bölgeye göre değişiyor size yarı katılıyorum güvenlik konusunda tam katılıyorum kendim canadaya gideceğim öneririmde.
 
Eğer bir ülkede saygı ne kadar aşılanmış ise o ülkede her şey o kadar gelişmiş demektir. Japonya birçok konuda Amerika'dan hatta tüm dünyadan çok daha önde. Eğer Japonca öğrenmeyi göze alıyorsanız daha iyi bir gelecek için mümkünse Japonya'yı tercih edin.

Fakat Amerika'da İngilizce eğitim almak büyük ihtimalle daha kolay olacaktır, çünkü İngilizce zaten evrensel dil. Büyük ihtimalle bir nebze de olsa İngilizce biliyorsunuzdur. Bu konuda evet Amerika daha iyi.
 
Amerika'da her türlü insan var.
 
japonya da asiri sey degil bu arada internete girip arastirirsaniz gorursunuz. Daha az konusulsa da oranin da var
Yok hocam örnek Amerika'da "pedofili" oranları fazla Japonya'da az mı bilmiyorum fakat her ikisinden garip insanlar çıkıyor o doğru.
 
Yok hocam örnek Amerika'da "pedofili" oranları fazla Japonya'da az mı bilmiyorum fakat her ikisinden garip insanlar çıkıyor o doğru.
Belki sayi bazinda Amerikada daha fazla olabilir ama Nufus oranina gore Japonyada daha fazladir diye dusunuyorum. O kisim japonyada ozellikle Dogu asya kisimlarinda daha yaygin.
 
Yok hocam örnek Amerika'da "pedofili" oranları fazla Japonya'da az mı bilmiyorum fakat her ikisinden garip insanlar çıkıyor o doğru.
Japonların zihniyeti pistir ama dışarı pek göstermezler, Amerikalıların hiç utanma duygusu yoktur heryerde olay çıkartır. Tabii herşeye kesin birşey söylemem. Japonların daha çok pedofili olduklarını düşünüyorum bu arada.
 
O pedofili "anime" den gelmedir bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…