9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 3 Nisan 2025 #21 Millennial dedi: Bahsedilen sey bildigimiz gercek hayat seyleri herhangi bir animedeki 18 yasinin altinda bir hayali karaktere yapilan seyler degil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam bu "gachacı" denen toksik kitleler var belki tanırsın bir çoğu pedofili propagandası yapıyor bir çok yerde.
Millennial dedi: Bahsedilen sey bildigimiz gercek hayat seyleri herhangi bir animedeki 18 yasinin altinda bir hayali karaktere yapilan seyler degil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam bu "gachacı" denen toksik kitleler var belki tanırsın bir çoğu pedofili propagandası yapıyor bir çok yerde.
Millennial Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2025 #22 902722 dedi: Biliyorum hocam bu "gachacı" denen toksik kitleler var belki tanırsın bir çoğu pedofili propagandası yapıyor bir çok yerde. Genişletmek için tıkla... bilgim yok.
902722 dedi: Biliyorum hocam bu "gachacı" denen toksik kitleler var belki tanırsın bir çoğu pedofili propagandası yapıyor bir çok yerde. Genişletmek için tıkla... bilgim yok.