Amerika modelli IPhone'da IMEI kayıtsız olarak 8 ay verir mi?

keremes.1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iPhone 14 Pro Max aldım Amerika modelli LL/A yazıyor şu an kullanıma kapalı yılbaşında açılacak diyor telefoncu Amerika modellerinde de 8 ay süre veriyor mu her yıl? Bir de şey kafama takıldı Amerika modeli ama SIM giriş yeri var Amerika modeller çift e SIM olmuyor muydu? Telefonun benchmark 120Hz testi filan her şeyini yaptım orijinal duruyor ama bu konu kafama takıldı.

14 Pro serisi komple e-SIM e geçiş modeliydi bildiğim kadarıyla. İlk satılan modellerde yine 1 adet fiziki SIM vardı bildiğim kadarıyla fakat sonrası üretimlerde e SIM e döndü.

14 Pro serisi komple e-SIM e geçiş modeliydi bildiğim kadarıyla. İlk satılan modellerde yine 1 adet fiziki SIM vardı bildiğim kadarıyla fakat sonrası üretimlerde e SIM e döndü.

Benimkinde SIM yuvası var reis acaba benimki ilk modellerden birimi SIM yuvasını tam açmadım belki de tek giriş vardır diğer giriş e simdir ya da telefonun modeli değişmiş olabilir Hong Kong filan ChatGPT'ye sorduğumda değişmiş olması sorun teşkil etmez diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…