Amerika veya İngiltere'de üniversite kabulü almak çok zor mu?

Anladim teşekkürler. Grammardan sonra ne yapmayi planliyorsunuz.

Hocam bir de ben Almanya'ya gidecek olursam YKS sonucuyla gideceğim 1 sene bosluk oluyor galiba tam bilmiyorum.
Bölüm olarak kararsizim endüstri mühendisliği veya ekonomi finans.

Yok boşluk olmuyor tam olarak. Benim de planım öyle bu arada, tabii daha yolun çok başındayım ben. Bazı üniversiteler yurt dışı öğrenciler için sonradan başvuru imkanı veriyor diye biliyorum. Direkt kabul alacak dil vs varsa sıkıntı çıkmaz, ama şartlı kabul nasıl işliyor bilmiyorum.

Anladim teşekkürler. Grammardan sonra ne yapmayi planliyorsunuz.
Başka bir şey yapmayacağım, dil öğrenmeye başlayacağım. Şu anlık sadece okuduğumu anlamak için öğreneceğim İçin speaking, listening, writing falan ile işim pek yok.

Senin calismaktan baska sansin yok, yoksa hayal olarak kalir isteklerin. Orumcek yilan Amerika'da da var ozellikle Guney eyaletlerinde ona bakarak bi' ulkeye gitmeyeceksen de lükse kaciyor bu.
Hocam Avusturalyaya bakayım o zaman kusura bakmayın. Hangi uniler var orada
Bir de nasıl çalışmalıyım sizce teşekkürler
@Tisy

Başka bir şey yapmayacağım, dil öğrenmeye başlayacağım. Şu anlık sadece okuduğumu anlamak için öğreneceğim İçin speaking, listening, writing falan ile işim pek yok.
Anladım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…