Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Bu sene tıp fakültesi kazandım. Hazırlık sınıfındayım. Yeşil pasaportum var. Yazın Amerika'ya gidip 3 aylığına çalışmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024
Bu sene tıp fakültesi kazandım. Hazırlık sınıfındayım. Yeşil pasaportum var. Yazın Amerika'ya gidip 3 aylığına çalışmak istiyorum. Ne yapmam lazım?
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2024 #2 Zeronxxxxx dedi: Bu sene tıp fakültesi kazandım. Hazırlık sınıfındayım. Yeşil pasaportum var. Yazın Amerika'ya gidip 3 aylığına çalışmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Work and travel mı?
Zeronxxxxx dedi: Bu sene tıp fakültesi kazandım. Hazırlık sınıfındayım. Yeşil pasaportum var. Yazın Amerika'ya gidip 3 aylığına çalışmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Work and travel mı?
Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 EfeOzcann dedi: Work and travel mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Başka yolları varsa o da olabilir.
EfeOzcann dedi: Work and travel mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Başka yolları varsa o da olabilir.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2024 #4 Zeronxxxxx dedi: Evet. Başka yolları varsa o da olabilir. Genişletmek için tıkla... Vize falan var da universitede en rahatı.
Zeronxxxxx dedi: Evet. Başka yolları varsa o da olabilir. Genişletmek için tıkla... Vize falan var da universitede en rahatı.
Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #5 EfeOzcann dedi: Vize falan var da universitede en rahatı. Genişletmek için tıkla... Nasıl alabilirim?
EfeOzcann dedi: Vize falan var da universitede en rahatı. Genişletmek için tıkla... Nasıl alabilirim?
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2024 #6 Zeronxxxxx dedi: Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Araştırmanı öneririm.