Amerika'da dil eğitimi sonrası çalışma

KaanE34

Femtopat
Şu anda lise 2 öğrencisiyim. Lise bitince çalışıp para biriktirip Amerika'ya dil okulu vasıtasıyla gitmek istiyorum. İngiltere'de olabilir. Daha sonra çalışmak istiyorum.
Sorularım şunlar:

1-Ne kadar miktarda para gerekli?

2-Dil okuluna gidip sonradan orada çalışabilir miyim?

Hocam dolarr bu haldeyken tuzlu bir miktarda para gerek. Hele İngiltere'de pound kullanıldığını düşünürsek.

Hocam diğer hesap ceza yedide tüm dil okulu masraflarını değil mesela sadece ilk ay için nasıl bir rakam çıkar sonrasında hem çalışıp hem dil okuluna gidebilir miyim böylelikle dil okulu masrafımda çıkar yer olarak da bir oda tutarım.
Ne kadar para gerekir bilmiyorum.

Öyle her önüne geleni eğitmen olarak işe almazlar. Yoksa sokaktan dilenci çevirir işe alırlar. Önce bir eğitmen dersi alman lazım.

Orada eğitmen olarak çalışmayacağım sonrasında vizemi çalışma vizesine çevirip herhangi bir işte çalışabilir miyim.

2-Dil okuluna gidip sonradan orada çalışabilir miyim?
Hem evet hem de hayır.

Hayır kısmına gelirsek, okul harici işte resmi olarak çaışamazsınz.

Evet kısmına gelirsek, bir şekilde staj vs. ayarlayıp kendini kanıtlarsan ve firma çalışmanı isterse senin adına izne başvuru yapacaktır.

Asıl imkansız olan kısmı mesleki olarak denklik kısmı olacaktır, orayı nasıl aşarsın bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı