Bunun bir yolunu biliyor musunuz? Amerika'daki sitelerden alışveriş yapmak için bir sanal karta ihtiyacım var bunu oluşturmamız mümkün mü? US Unlocked banka kartı bu siteyi buldum daha önce böyle bir şeyi deneyen oldu mu?
Veya ülkemizde PayPal'ı kullanmanın bir yolu var mı?
PayPal kullanmak istiyorsanız yabancı bir telefon numarası üstünden hesap falan açmanız gerekiyor, biraz masraflı internette videoları var, güvenilir mi bilmem.
PayPal kullanmak istiyorsanız yabancı bir telefon numarası üstünden hesap falan açmanız gerekiyor, biraz masraflı internette videoları var, güvenilir mi bilmem.
O siteler Amerika'da kayıtlı kart değil de adresi istiyor olabilir mi?
Bunu bende yeni duydum.
Visa ya da Mastercard özelliği olan kartlarla alışveriş yapabilirsiniz.
O siteler Amerika'da kayıtlı kart değil de adresi istiyor olabilir mi?
Bunu bende yeni duydum.
Visa'ya da Mastercard özelliği olan kartlarla alışveriş yapabilirsiniz.
Microsoft Store'dan gift Card almak istiyorum ama ödeme yapmaya çalıştığımda ödemeyi kabul etmiyor. Visa ve Master'ın olması ve kabul etmemesi ayrı bir saçmalık zaten.
Microsoft Store'dan gift Card almak istiyorum ama ödeme yapmaya çalıştığımda ödemeyi kabul etmiyor. Visa ve Master'ın olması ve kabul etmemesi ayrı bir saçmalık zaten.
Şuna bir çözüm buldunuz mu? Bana da "The region in which your payment option was issued and your Store region need to match." diyor, Mısır'dan alacaktım daha ucuz diye, Mısır'dan kart bulma ihtimalim neredeyse yok.