Gökalp0809
Hectopat
Amerika'ya work and travel vizesiyle gittikten sonra hiç vizesinin süresini geçirip orada kalmış onların değişiyle "overstay" durumunda bulunmuş birisi var mı, ssn sayesinde çalışmaya devam edebildiniz mi, vatandaşlık almak için neler yaptınız? Devletle aranızda yaşanan sorunlar var mı varsa ne tür sıkıntılar yaşıyorsunuz? Overstay'in cezaları ne ve illegal olarak kalmış mı oluyorsunuz oluyorsanız ssn olsa bile iş bulmada sorun yaşamıyor musunuz? Bir sürü insan duydum üniversite son sınıf iken work and travel ile gidip kalmış oradan vatandaşlık almaya uğraşmış veya vizesini öğrenci vizesine çevirmiş dil okullarına kayıt olup Master yapmış kişiler, bunlarla uğraşan herhangi birisi ya da bilgisi olan var mı ya da direkt vize değiştirmeyip ssn ile kalıp çalışmaya devam etmiş herhangi birisi var mı aramızda yardımcı olabilecek?
bu arada sorduğum şey overstay durumuna vizenizi j1 den f1'e çevirseniz de girmiş oluyor musunuz yanlış anlatmışım bunu sormaya çalışıyordum devlet vizeniz değişene kadar size sorun falan yaşatıyor mu legal olarak kalmış oluyorsunuz değil mi özel bir duruma geçiyorsunuz yoksa başka bir şey mi oluyor onu merak etmiştim
bu arada sorduğum şey overstay durumuna vizenizi j1 den f1'e çevirseniz de girmiş oluyor musunuz yanlış anlatmışım bunu sormaya çalışıyordum devlet vizeniz değişene kadar size sorun falan yaşatıyor mu legal olarak kalmış oluyorsunuz değil mi özel bir duruma geçiyorsunuz yoksa başka bir şey mi oluyor onu merak etmiştim
Son düzenleme: