R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Merhaba. Stripe doğrulaması için Amerika'da şirket kurmam gerekiyor. Fakat hangi site üzerinden yapacağımı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim?
Merhaba. Stripe doğrulaması için Amerika'da şirket kurmam gerekiyor. Fakat hangi site üzerinden yapacağımı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 29 Ekim 2022 #2 Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Stripe doğrulaması için Amerika'da şirket kurmam gerekiyor. Fakat hangi site üzerinden yapacağımı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Amerika'da şirket kurmak 2 saniyede bir siteden yapılacak bir iş değil. Google yazmanız daha mantıklı olacaktır forumda Amerika'da şirket kurmayı bilen birisi olduğunu sanmıyorum.
Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Stripe doğrulaması için Amerika'da şirket kurmam gerekiyor. Fakat hangi site üzerinden yapacağımı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Amerika'da şirket kurmak 2 saniyede bir siteden yapılacak bir iş değil. Google yazmanız daha mantıklı olacaktır forumda Amerika'da şirket kurmayı bilen birisi olduğunu sanmıyorum.