Amerika'da SWAT olmak mümkün mü?

Wisdow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dalga geçmelik bir konu değil. Dil okuyan bir öğrenciyim ve hedefim normalde PMYO, fakat Türkiye'de devlet memurlarına bile sahip çıkılmadığı için bunu farklı bir ülkede yapmak istiyorum. Sizce Amerika'da SWAT olmak mümkün mü bir Türk için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün ama imkanın yoksa çok ama çok zor. Önce orada hayatını kurman, sonra Amerika vatandaşı olman gerekiyor diye biliyorum. Bu şartlar sağlandıktan ve iyi bir İngilizce dili konuşabildikten sonra yaşadığın yerdeki polis departmanı iş ilanlarını kovalayabilirsin. Çok detaylı yazmadım çünkü gerek görmedim.

Amerika'da ki FBI, Sherif, SWAT gibi polislere her zaman özenmişimdir inşallah olursun dostum. Ama arkadaşın dediği gibi hayat kurman lazım.

Amerika'da ki FBI, Sherif, SWAT gibi polislere her zaman özenmişimdir inşallah olursun dostum. Ama arkadaşın dediği gibi hayat kurman lazım.

Cok tesekkur ederim, ben de ozel harekat ve polislere cok ozenirdim. Keske ulkemiz memuruna sahip ciksa da yabanci ulkede polislik hayali kurmasak.

2-3 sene de polislik yapmam gerekiyor bazi departmanlara gore 5 sene diye biliyorum. Sizce kac yasinda olabilirim en erken ihtimallerle?

Cok tesekkur ederim, ben de ozel harekat ve polislere cok ozenirdim. Keske ulkemiz memuruna sahip ciksa da yabanci ulkede polislik hayali kurmasak.
Evet bu ülkede hayal kurmak imkansıza yakın.
En çok özendiğim şey ise belki oyunların, filmlerin etkisidir bu şerifler sürekli donate ve kahve yapıyorya oda güzel.

Evet bu ülkede hayal kurmak imkansıza yakın.
En çok özendiğim şey ise belki oyunların, filmlerin etkisidir bu şerifler sürekli donate ve kahve yapıyorya oda güzel.

Keske bu seyler ulkemizde de mumkun olsa. Gecim sorunu yasamayacagim bir ulkede istedigim meslegi yapmak cok iyi olurdu. Bence mumkun oldugu surece yurt disinda yasanmali.

Keske bu seyler ulkemizde de mumkun olsa. Gecim sorunu yasamayacagim bir ulkede istedigim meslegi yapmak cok iyi olurdu. Bence mumkun oldugu surece yurt disinda yasanmali.
Evet bu hayata 1 defa geldik en güzel şekilde geçirmemiz lazım ki hem biz hem bizden sonrakiler mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…