grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 1 ay içerisinde Amerika'ya gideceğim ve 1 yıl falan orada yaşayacağım fakat aklımda şu var; Amerika'da en iyi internet sağlayıcısı nedir? Tecrübeli arkadaşlar varsa yazabilir mi?
1 ay içerisinde Amerika'ya gideceğim ve 1 yıl falan orada yaşayacağım fakat aklımda şu var; Amerika'da en iyi internet sağlayıcısı nedir? Tecrübeli arkadaşlar varsa yazabilir mi?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Ağustos 2021 #2 Google Fiber.
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 TeknoFix29 dedi: Google fiber. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hızı falan iyi midir?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 1 Ağustos 2021 #4 Hangi eyalete gittiğinize göre değişiyor diye biliyorum.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Ağustos 2021 #5 grigor dedi: Teşekkür ederim hızı falan iyi midir? Genişletmek için tıkla... 2 Gbps(2000 Mbps) hız veriyor ama ABD'de bile çok az bölgede altyapısı var.
grigor dedi: Teşekkür ederim hızı falan iyi midir? Genişletmek için tıkla... 2 Gbps(2000 Mbps) hız veriyor ama ABD'de bile çok az bölgede altyapısı var.
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #6 HataVerenGuncelleme dedi: Hangi eyalete gittiğinize göre değişiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... New York hocam brooklyn. TeknoFix29 dedi: 2 Gbps(2000 Mbps) hız veriyor ama ABD'de bile çok az bölgede altyapısı var. Genişletmek için tıkla... Brooklynde var mıdır?
HataVerenGuncelleme dedi: Hangi eyalete gittiğinize göre değişiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... New York hocam brooklyn. TeknoFix29 dedi: 2 Gbps(2000 Mbps) hız veriyor ama ABD'de bile çok az bölgede altyapısı var. Genişletmek için tıkla... Brooklynde var mıdır?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Ağustos 2021 #7 grigor dedi: New York hocam brooklyn. Brooklynde var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bilmiyorum nerelerde var ama bu siteden altyapı var mı yok mu anlayabilirsiniz. Google Fiber | Gigabit Fiber Optic Internet Connect your home with Google Fiber. Gigabit fiber optic internet with no data caps or contracts. fiber.google.com
grigor dedi: New York hocam brooklyn. Brooklynde var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bilmiyorum nerelerde var ama bu siteden altyapı var mı yok mu anlayabilirsiniz. Google Fiber | Gigabit Fiber Optic Internet Connect your home with Google Fiber. Gigabit fiber optic internet with no data caps or contracts. fiber.google.com
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #8 TeknoFix29 dedi: Hocam maalesef bilmiyorum nerelerde var ama bu siteden altyapı var mı yok mu anlayabilirsiniz? Google Fiber | Gigabit Fiber Optic Internet Connect your home with Google Fiber. Gigabit fiber optic internet with no data caps or contracts. fiber.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.
TeknoFix29 dedi: Hocam maalesef bilmiyorum nerelerde var ama bu siteden altyapı var mı yok mu anlayabilirsiniz? Google Fiber | Gigabit Fiber Optic Internet Connect your home with Google Fiber. Gigabit fiber optic internet with no data caps or contracts. fiber.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 1 Ağustos 2021 #9 AT&AT vardı onun altyapısı daha yaygındır. Verizon iyiymiş galiba. Optimum var bi' de. Hepsi gigabit veriyor. Son düzenleme: 1 Ağustos 2021
AT&AT vardı onun altyapısı daha yaygındır. Verizon iyiymiş galiba. Optimum var bi' de. Hepsi gigabit veriyor.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.257 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 1 Ağustos 2021 #10 Fiber varsa AT&T veya Verizon'dan gigabit internet veya Kablonet gibi bir altyapı varsa Comcast veya Spectrum'dan gigabit internet alabilirsiniz.
Fiber varsa AT&T veya Verizon'dan gigabit internet veya Kablonet gibi bir altyapı varsa Comcast veya Spectrum'dan gigabit internet alabilirsiniz.