emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 1 Ağustos 2021 #1 Amerika'dan gelen arkadaşım App Store hediye kartı getirmiş bana fakat kullanamıyorum usa üzerinden aldığı için. Çözüm önerisi olan var mı nasıl kullanabilirim kodu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2021
Amerika'dan gelen arkadaşım App Store hediye kartı getirmiş bana fakat kullanamıyorum usa üzerinden aldığı için. Çözüm önerisi olan var mı nasıl kullanabilirim kodu?
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.223 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2021 #2 App Store hesap ayarları üzerinden mağaza ülkenizi değiştirirseniz kabul eder diye düşünüyorum. US mağazasına geçiş yapıp tekrar deneyin kartı.
App Store hesap ayarları üzerinden mağaza ülkenizi değiştirirseniz kabul eder diye düşünüyorum. US mağazasına geçiş yapıp tekrar deneyin kartı.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 1 Ağustos 2021 #3 Amerikan hesabına geç, kullan. Alacağını al indir ve sonra TR hesabına geçersin.