Amerika'dan getirilecek PS5'te sorun yaşanılır mı?

Kanka konu hakkında pek bilgim yok ama uçak ile getirecekse gümrükde sorun oluyor mu biliyor musun?

1 tane getirdiğin için ve paketi açılmış bir şekilde getirirsen kendi cihazın olduğu için sorun çıkarmıyor.

Paketi açık derken sadece alıp kutuyu açıp kapatması mı yoksa bu köpüğü falan filan çıkartması mı?

Hayır sorun yaşamazsın sadece priz ucu farklı olur onu da dönüşütürücü veya yeni kablo ile halledersin.
Knk bişe dicem ben ps4 de GTA 5 online oynuyorum ama bazı araçlar yok alamıyorum zentorno felan gibi arabaları yok alamıyom

Kanka bir şey diyeceğim ben PS4 de GTA 5 Online oynuyorum ama bazı araçlar yok alamıyorum zentorno falan gibi arabaları yok alamıyorum

Nasıl alamıyorsun mağazadan almaya çalıştığın zaman mı alamıyorsun? Dünyada gezerken karşına mı çıkmıyor?

Nasıl alamıyorsun mağazadan almaya çalıştığın zaman mı alamıyorsun? Dünyada gezerken karşına mı çıkmıyor?
Hayır dünyada gezerken de çıkmıyor sadece diyer oyuncuların arabaları var zentorno tarzı v.b mesela telefona giriyorum araba alma sitesine giriyorum orda 4-6 tane araba var zentorno felan diyer arabalar yok onlinede oluyor bu evim de var evimin garajida 16 level daha yeni oldum online de

Hayır dünyada gezerken de çıkmıyor sadece diyer oyuncuların arabaları var zentorno tarzı v.b mesela telefona giriyorum araba alma sitesine giriyorum orda 4-6 tane araba var zentorno felan diyer arabalar yok onlinede oluyor bu evim de var evimin garajida 16 level daha yeni oldum online de lütfen bı cevap yazarsan

Son düzenleme:

Levelin düşük olduğu için olabilir.

Abi iyi günler ben rockstar gamese socical cluba girmek istiyorum mailme doğrulama kodu geliyor ama kodu yazacağım yet siyah ekran oluyok kodu yazamıyorum neden acaba lütfen yardıma ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…