Amerika'dan Razer Ultrabook Getirme

JohnSmith06

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Otomotiv Mühendisliği (Öğrenci)
Amazon'dan Razer Blade Stealth satın alacağım ve Türkiye'ye de postalanıyor. Her şeyi tamam fakat gümrük işlemleri Amazon'un ''Import Fees and Deposit'' sistemi ile tamamen halloluyor mu? Sıkıntı yaşar mıyım? Amazon'dan birçok kez alışveriş yaptım ama bu sefer biraz pahalı olacak. Deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Ürün linki: https://www.amazon.com/Razer-Stealt...506242875&sr=1-1&keywords=razer+blade+stealth

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı kargo seçmeyin, normal yolla gelsin. Yerel kargo firmaları ile geleceği için gümrükte hiçbir işlem yapmadan size ulaşacaktır.
Hızlı kargolarda özel acenteler işin içine girdiği için gümrük biraz uğraştırıyor.

Hızlı kargo seçmeyin, normal yolla gelsin. Yerel kargo firmaları ile geleceği için gümrükte hiçbir işlem yapmadan size ulaşacaktır.
Hızlı kargolarda özel acenteler işin içine girdiği için gümrük biraz uğraştırıyor.

Bizim yerimize tüm işlemleri Amazon hallediyor değil mi?

Merhabalar, ben de Amazon üzerinden Razer Blade almayı düşünüyorum. Getirtebildiniz mi? Gelirken herhangi bir sıkıntı yaşandı mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı