Amerika'dan sanal bilgisayar almak

Melih23

Kilopat
Merhaba biliyorsunuz Türkiye'de VPN sunucularının çoğu yasaklandı ve benimde devamlı kullandığım bir VPN sağlayıcısı vardı tekrar kullanabilmek istiyorum. Bu konularda pek bilgili değilim fakat Amerika'dan bir sanal bilgisayar satın alıp kendi bilgisayarım ile kontrol edebilme şansım var mı ? Ya da kendi bilgisayarımın internetini Amerika konumlu gösterebilme? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba biliyorsunuz Türkiye'de VPN sunucularının çoğu yasaklandı ve benimde devamlı kullandığım bir VPN sağlayıcısı vardı tekrar kullanabilmek istiyorum. Bu konularda pek bilgili değilim fakat Amerika'dan bir sanal bilgisayar satın alıp kendi bilgisayarım ile kontrol edebilme şansım var mı ? Ya da kendi bilgisayarımın internetini Amerika konumlu gösterebilme? Şimdiden teşekkürler...
Kıyıda köşede kalmış gayet hızlı VPN Servisleri var pek uğraşmana değecek konu değil.

Evet, yapılabilir. Ucuz bir VPS-VDS sunucu bulup OpenVPN ile kendi VPN servisini kurabilirsin. Zamanında İngiltere konumlu bir sanal sunucu alıp VPN olarak kullanmıştım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı