Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Amerika'ya gidecek kuzenim, oradan Steam Deck aldırtmayı düşünüyorum. Türkiye'de çalışır mı? Priz buradakiyle aynı mı? Son düzenleme: 12 Mayıs 2023
Amerika'ya gidecek kuzenim, oradan Steam Deck aldırtmayı düşünüyorum. Türkiye'de çalışır mı? Priz buradakiyle aynı mı?
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Gripex dedi: Amerika'ya gidecek kuzenim oradan Steam Deck aldırtmayı düşünüyorum. Türkiye'de çalışır mı? Priz buradakiyle aynı mı? Genişletmek için tıkla... Tabi ki çalışır. Priz konusu çok dert edilecek bir şey değil, herhangi bir elektrikçiden dönüştürücü alabilirsiniz.
Gripex dedi: Amerika'ya gidecek kuzenim oradan Steam Deck aldırtmayı düşünüyorum. Türkiye'de çalışır mı? Priz buradakiyle aynı mı? Genişletmek için tıkla... Tabi ki çalışır. Priz konusu çok dert edilecek bir şey değil, herhangi bir elektrikçiden dönüştürücü alabilirsiniz.
Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 Aylmfuha dedi: Tabi ki çalışır. Priz konusu çok dert edilecek bir şey değil, herhangi bir elektrikçiden dönüştürücü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile sağlıklı çalışır mı peki?
Aylmfuha dedi: Tabi ki çalışır. Priz konusu çok dert edilecek bir şey değil, herhangi bir elektrikçiden dönüştürücü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile sağlıklı çalışır mı peki?
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #4 Gripex dedi: Dönüştürücü ile sağlıklı çalışır mı peki? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, merak etmeyin.
Gripex dedi: Dönüştürücü ile sağlıklı çalışır mı peki? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, merak etmeyin.
6 654821 Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 39 13 Mayıs 2023 #5 Amerikan alacaksanız dönüştürücüye ihtiyacınız var. Prizleri farklı Türkiye'ye göre.