FESNGamer Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 127 11 Temmuz 2020 #1 Mesela benim Amerika'da arkadaşım oradan bir şey satın aldı. Normal zamanda orada yaşıyor ve satın aldığı şeyi bana eşya, hediye, kıyafet vs. gibi kargolarsa, bir şey oluyor mu vergi vs gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020
Mesela benim Amerika'da arkadaşım oradan bir şey satın aldı. Normal zamanda orada yaşıyor ve satın aldığı şeyi bana eşya, hediye, kıyafet vs. gibi kargolarsa, bir şey oluyor mu vergi vs gibi?
Painbot Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 1.213 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #2 Kargolarsa gümrükten geçecek ve haliyle vergi gelecektir. Vergisiz istiyorsanız kendisi getirebilir.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 11 Temmuz 2020 #3 Her türlü tüm vergileri kitlerler. Kendisi getirmesi gerek. Ama elektronik getirirsen gene de vergi vermek zorunda.
Her türlü tüm vergileri kitlerler. Kendisi getirmesi gerek. Ama elektronik getirirsen gene de vergi vermek zorunda.