Amerikan Donanma Pilotu Olmak

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Amerikan donanma pilotu olmak istiyorum Türkiye'deki eğitimimde problem oldu fazla uzatmayayım Amerika'da NJROTC eğitimi almak US Naval Academy'de bana yarar sağlar mı? Ayrıca lise diploması aldığımda (ya da GED) enlist olarak donanmaya/askeriyeye girsem sonradan Naval Academy'e girebilir miyim? Bilgisi olanlar detaylı bilgilendirirse sevinirim.

Not: aile dayanaklı green card vizemi bekliyorum. Yani ben direk ne sorduysam onun cevabını,detayını istiyorum. Enlist olma isteme sebebim normalde 2 senede naturalized citizen olabiliyorum green cardı alınca ama enlist olursam 1 seneye hatta 6 ay içinde naturalizasyon hakkı kazanabiliyorum. Naval academy için de ya doğma büyüme ya da naturalized US Citizen olmak gerektiği için...

Son düzenleme:
Olamazsınız. Amerikan vatandaşlığı ve 4 yıllık yerel lisans eğitimi gerekiyor. Green Card geçerli değil. Kısaca imkansız.

Tam konuyu düzenliyordum. Olurum. Bal gibi de olurum ailem Amerika'da olduğu için. Kısaca soruma cevap istiyorum. Subay nasıl olunur da demedim. Naval Academy ve NJROTC ile ilgili soru sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@kurmayoffuture sana ulaşabileceğim bir adres bırakır mısın?
instagram olursa daha iyi olur, ana hesabını vermek istemiyorsan fake bir hesap adresi açıp verebilirsin oradan da konuşabiliriz. Uzun zamandır benzer kafa yapısına sahip hiçbir insanla tanışmadım, bu konuyu gerçekten araştırmış ve bilgili birine benziyorsun. Sormak istediğim birçok soru var.

@kurmayoffuture sana ulaşabileceğim bir adres bırakır mısın?
instagram olursa daha iyi olur, ana hesabını vermek istemiyorsan fake bir hesap adresi açıp verebilirsin oradan da konuşabiliriz. Uzun zamandır benzer kafa yapısına sahip hiçbir insanla tanışmadım, bu konuyu gerçekten araştırmış ve bilgili birine benziyorsun. Sormak istediğim birçok soru var.
_naval_aviator_

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı