Ben Ukrayna'dan lifecell almıştım 2021 de, Türkiye de kullanmak için herhangi bir ücret vermiyordum çünkü Turkcell ile aynı altyapıyı kullanıyorlar. Babam ise kyivstar aldı ama o kullanmak için günlük 20 lira veriyordu.
Ama siz verizon, sprint veya diğer operatörleri kullanmak isterseniz belirli bir ücret vermeniz şart.
Roaming packet satın almanız şart. "our international plans let you use your Phone'in more than 210 countries and destinations outside the us: Travelpass: For $5/day in canada and mexico* and $10/day in other countries, you can use your domestic plan's talk, text and data allowances just like you do at Home.".
Türkçesi "uluslararası planlarımız, telefonunuzu dışındaki 210'dan fazla ülkede ve varış noktasında kullanmanıza olanak tanır: Travelpass: Kanada ve Meksika'da 5 dolar / diğer ülkelerde 10 dolar " son kısım önemli değil diye çevirmedim. Bu arada bu yazıyı verizonun web sitesinden aldım.
(Eğer kullanacağınız SIM kart Türkiye de kullanım hakkı sunuyorsa kullanabiirsiniz. Yoksa kullanamazsınız).