Amerika'nın F16 talepleri normal mi?

Cutiee

Hectopat
Adamların şartları şu; satacağımız F16'lar Yunanistan hava sahasını ihlal etmeyecek ayrıca karabağ savaşında kullanılan bayraktar TB2'ler savaş suçu işlemiş mi ve içerisinde Amerikan teknolojisi barındırıyor mu diye onlara bir iki tane bayraktar TB-2 verecekmişiz araştırmaları için

Bunu gayet kendimden emin bir şekilde söyleyebilirim ki amaçları Türkiye'nin bayraktarlar'da kullandıkları teknolojileri çalmak. Bu arada bayraktar denilince aklınıza sadece TB-2 gelmesin. F16 hava sahası ihlaline gelince bunu asla engelleyemeyecekler sonuçta ne yapabilirler ki F16 nasıl Yunan hava sahasına uçamayacak? Buradaki asıl mesele bayraktar siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
TB-2'lerin incelenmesinden bir süre sonra; ABD menşeli TB-2 muadilini çıkartırlar, diye düşünüyorum. Artık adı Falcon mu olur, Phoenix mi olur; bilemem.

Adamlar 2001'de MQ-9 Reaper'i çıkardı. Neden bunu çalmak için uğraşsın ki?

Adamlar 2001'de mq-9 Reaper'i çıkardı. Neden bunu çalmak için uğraşsın ki?

Mq-9 Reaper'ı biz almak istedik ama vermediler bizde 2014'te bayraktar TB-2'yi yaptık onların erken çıkarması bir şeyi değiştirmez ve biz şu an İHA ve SİHA politikası yaratıyoruz artık. Herhalde İHA veya SİHA denilince akıllara ilk Türkiye geliyordur daha şimdiden 20 ülke almak istiyor ve 20 ülkede TB-2 almak istiyor ama Türkiye'nin elinde TB-2'den çok daha güçlü yüze yakın farklı tür SİHA var.(100 tane sihamız var demiyorum 100'e yakın farklı model sihamız var diyorum)

@SUSAMLI ÇUBUK sorunun mu var?
Yalan mı söylüyorum Ukrayna savaşından sonra anlaşılmadı mı?

Adamlar 2001'de mq-9 Reaper'i çıkardı. Neden bunu çalmak için uğraşsın ki?

Hocam aynı zamanda bizim kullandığımız yazılımda önemli biz yapay zeka ile yönetiyoruz bunları düşmanın hakkında ne kadar bilgi bilirsen o kadar iyidir mantığı. Sihalarımızda 40.000 çekirdekli işlemciler var sırf yapay zeka sapmayı sıfıra indirebilsin diye neredeyse Türk savunma sanayinin her şeyinde artık yapay zeka var zaten ürettiğimiz vurucu her şeyin isabet doğruluğu aşırı yüksek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…