lKaanl
Hectopat
Merhaba, Amerika'dan supplement aldım. Getirtmek için amerikapostam.com sitesini kullandım ama göndermiyorlar. "paketiniz gönderimi mümkün olmayan ürün/ürünler içeriyor." yazıyor. Şu an amerikapostam'da ürün, oradan amerikasepetim.com'a göndermeyi düşünüyorum. Amerikapostam benden ücret alacak bu iş için...
Amerikasepetim sitesini inceledim,
"Tüm paketlerinizin gümrük işlemleri tarafımızdan yapılmaktadır. Hiçbir ürününüzde gümrük takılma riskiniz yoktur. Kargo ödemenizle birlikte, ürün içeriğinize göre vergi ücreti talep edilecektir. İşlemleriniz tamamlanarak Türkiye adresinize teslim edilecektir. Ek masraf, belge ya da reçete talep edilmeyecektir. Ürün ödemelerinize haricen vergi ve kargo ücretiniz olacaktır."
Yazıyor.
Amerikasepetimi kullanan var mı yakın zamanda? Yardımcı olursanız sevinirim.
Amerikasepetim sitesini inceledim,
"Tüm paketlerinizin gümrük işlemleri tarafımızdan yapılmaktadır. Hiçbir ürününüzde gümrük takılma riskiniz yoktur. Kargo ödemenizle birlikte, ürün içeriğinize göre vergi ücreti talep edilecektir. İşlemleriniz tamamlanarak Türkiye adresinize teslim edilecektir. Ek masraf, belge ya da reçete talep edilmeyecektir. Ürün ödemelerinize haricen vergi ve kargo ücretiniz olacaktır."
Yazıyor.
Amerikasepetimi kullanan var mı yakın zamanda? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: