Amerika'ya gitmek için adımlar

Umarım alırlar duyduğum kadarı ile askeri personel olarak bir müddet çalışınca Amerikan vatandaşı olabiliyormuşuz+ İngilizcem de çok iyi umarım gidebilirim.

Vize için olabildiğince yurt dışına giriş çıkış yapın. Schengen vizesi alın sizin için artı puan olur.

Bu sebeplerden biri varsa iltica talebinde bulunun çok bir sorun olmaz

Sorarlarsa zamanı geldiğinde sebep olarak söyleyebilirim orada hayat kurmak istiyorum özgür bir Amerikan vatandaşı olmak istiyorum ve askeri personel olarak ülkeye hizmet vermek istiyorum falan

Yani turist vizesi alıp kaçak kalabilirsiniz siz bilirsiniz.

Para olsa gidersiniz. Vizenin ismini unuttum eğer 100k dolar yatırırsanız vatandaşlık alıyorsunuz.

Hayırdır size agresif cevaplar mı vermişiz? Daha yazdığıma bile cevap vermeyip diğer arkadaşların yorumuna cevap vermişsiniz. Bence burada agresif cevap verecek kişi sizsiniz biz değil. Yorumları okudum gayet normal cevaplar verilmiş. Bence siz kendiniz agresif yapıya sahip bir insansınız bunu dile getiremiyorsunuz.

Neyse hayatınızda başarılar.

Ben size demedim zaten öyle hayırdır falan demeyin de, ne kadar paran olursa olsun Amerika seni niye alsın bence yanlış bir cevap ben zenginim istersem Amerika'yı satın alırım diye bir söylemde bulunmadım bu Green Card bana çıkarsa eğer ondan sonrasında ki masrafları karşılayabileceğimi söylemeye çalıştım.

Senin Amerika'ya gidip gitmemen bizi bağlamıyor konu açmışsın insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Git o zaman Google'dan araştır burada insanlara agresif cevaplar vermene gerek yok. Zenginliğinde bizi bağlamıyor burada hava atmanında bir anlamı yok. Sana Amerika hayatında başarılar diliyorum.

Agresif değilim ben sizde saçmaladınız şimdi zenginim mi dedim ya siz niye hemen saçma saçma düşünüyorsunuz sadece giderleri karşılayacak param var diyorum tamam kapatın konuyu daha da açmam burada bir şey çok lazım olmadığı sürece bu ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…