Örnek olarka bir kişi Amerika'ya gidiyor ve herhangi bir vizesi yok. Sadece pasaportu var ve herhangi bir bilet alacak parası yok. Bu kişiye ne olur? Bu kişi 18 yaş altında ise bu kişiye bir vatandaşlık verme imkanı var mıdır ?
Çok iyimsersin be dostum.Bu kişi 18 yaş altında ise bu kişiye bir vatandaşlık verme imkanı var mıdır ?
Kendimi simülasyon oyunlarda hissettimÖrnek olarka bir kişi Amerika'ya gidiyor ve herhangi bir vizesi yok. Sadece pasaportu var ve herhangi bir bilet alacak parası yok. Bu kişiye ne olur? Bu kişi 18 yaş altında ise bu kişiye bir vatandaşlık verme imkanı var mıdır ?
Ekonomisi iyi olan bir ülkeye gidip köpek gibi çalışıp kendi hayatımı kurmak istiyorum, bu bilgiler de bir tanıdıktan geldi, bende internetten bir şey bulamadığım için bilen kişileri bulmak istedim. Aslında ülkede savaş bulunan kişinin mülteci olarak kabul edilmesi, yetim olarak da kabul edileceğini düşündüm ancak öyle değilmiş. Hayatımın zor anlarında bulunuyorum, bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım.Meraktan mı yoksa sen de böyle bir şeye kalkışacak mısın?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.