Amernime Zone sürücüsü vs AMD orijinal sürücüsü

Konu OEM Sürücüleri değil ki. Nereden çıktı, ChatGPT'den çıktı alıp, kopyalayıp, bu konuya yapıştırana kadar okumadınız mı?

R9 270X ekran kartımla iki sürücüyü de kullandım.
Bazı oyunlarda performans artışı görsem de bazı oyunlarda performans düşüşü yaşadım. Eğer APU işlemciniz hâlâ destek alıyorsa geçmenizi önermem.

Amernime Zone sürücüsünü masaüstünde ve laptopumda kullanıyorum. Esasen laptop APU cihazları için çıkmıştı, daha sonra projeyi ciddi anlamda büyüttüler ve alternatif bir sürücü paketi haline geldi. Stock sürücülerden daha iyi performans almanız mümkün. AMD'nin cihazınıza destek vermediği ama aslında kullanabileceğiniz özellikleri (güncel DXNAVI kerneli, AMD Noise Suppression) aktifleştirebiliyorsunuz veya eski sürümünde kalabiliyorsunuz. Ayrıca oldukça kapsamlı bir tweak listesi mevcut, sürücü paketini kurcalarsanız normal AMD sürücüsünde de kullanılabilecek tweakleri ayırabilirsiniz. Ben genelde sürücüyü daha az bloatla kurmak ve bazı güç tasarrufu özelliklerini kapatan tweakleri uygulamak için kullanıyorum. Benim tecrübem iyi, deneyip görmenizi öneririm.

Ryzen 5 3500U Vega8 denedim. Valorant 7 ile 60 FPS arası sabit durmuyor. 80-100 FPS arasına çıkıyor ama kısa süreli

Ama AMD kayıt alma özelliği vs özellikleri var.(stok yazılımda yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…