Ç çmur Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Mor ve Otesi. Duman gibi gruplarin tonlarina yakin amfi ayarlarini nasıl yapabilirim?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.377 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 26 Temmuz 2024 #2 çmur dedi: Mor ve Otesi. Duman gibi gruplarin tonlarina yakin amfi ayarlarini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Amfiniz nedir?
çmur dedi: Mor ve Otesi. Duman gibi gruplarin tonlarina yakin amfi ayarlarini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Amfiniz nedir?
Ç çmur Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Single_factor dedi: Amfiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Boston ga 10.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.377 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 26 Temmuz 2024 #4 çmur dedi: Boston ga 10. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süredir gitar çalıyorsun?
Ç çmur Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 Single_factor dedi: Ne kadar süredir gitar çalıyorsun? Genişletmek için tıkla... Gitari alali 1.5 sene oldu ama sinavdan dolayi hiçbir zaman devamli calamadim.
Single_factor dedi: Ne kadar süredir gitar çalıyorsun? Genişletmek için tıkla... Gitari alali 1.5 sene oldu ama sinavdan dolayi hiçbir zaman devamli calamadim.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.377 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 26 Temmuz 2024 #6 çmur dedi: Gitari alali 1.5 sene oldu ama sinavdan dolayi hiçbir zaman devamli calamadim. Genişletmek için tıkla... Önce o şarkıları çalmayı ğrenenin. Amfiniz yeterli. Sert tonlar için çok, yumuşak tonlara az drive açmanız yeterlidir.
çmur dedi: Gitari alali 1.5 sene oldu ama sinavdan dolayi hiçbir zaman devamli calamadim. Genişletmek için tıkla... Önce o şarkıları çalmayı ğrenenin. Amfiniz yeterli. Sert tonlar için çok, yumuşak tonlara az drive açmanız yeterlidir.