Amfi önerisi

Bir de düşük fiyatlı ses seviyesi az olabilir ama kaliteli ses veren bir amfi önerir misiniz?
Şu iki ürünü önerebilirim.

Öncelkikle hem bilgisayarım bu tür programları kaldırmaz hem de kaliteli bir ses vermez.

Bende biraz araştırdım marshall MG15 düşündüm sizce nasıl.

Ben 8 yıllık mac ile sorunsuz kullanıyorum. Hadi o mac ondan böyle diyelim. 3-4 yıllık normal bir laptop ya da masaüstü ile bu tarz programları çalıştırabilirsiniz. Zaten minimum sistem gereksinimlerine bakarsanız görürsünüz. Çok fazla işlemci gücü isteyen programlar değil. Sanal enstrüman kullanılacaksa en fazla ram gerekir. Dahili ses kartları için de asio4all yükleyerek kabul edilebilir bir gecikme ile kullanmanız mümkün. Distortion modellemesi dahil 3-4 senedir böyle kullanıyorum. Daha önceki programlar distortion modellemesi yapamıyorlardı. O zaman bile en belki 10-15 sene öncesinden bahsediyorum. Waves gtr vst'leri amfiden daha kaliteli amfi modellemesi yapıyordu. Tabii ki kayıt odaklı düşünüyordum ama amfi sesini takıp bilgisayara kaydetmenizle kıyaslanmayacak bir sonuç alıyorsunuz. Tabii ki sadece tavsiye, karar sizin.

Bu arada şarkıyı arkada açıp üzerine çalmak için de zaten bu tarz bir programlar en sağlıklısıdır.

Ben de biraz araştırdım marshall MG15 düşündüm sizce nasıl?
Direkt MG15 mi yoksa yaninda baska harfler de var mi? Bende MG15CFR var, cok memnunum. Bahsettiğiniz modele göre alınabilir.

Düşük bütçelil dijital amfi olarak id core 10 uygun olur ev kullanımı için.
Benim tavsiyem onun yerine bilgisayarınıza güzel bir ses sistemi alıp bir de usb ses kartı alırsanız daha kaliteli sesleri evinizde alabilirsiniz.
Amfiyi eğer sağa sola tasımayacaksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…